Loading...

Sanació Bioenergètica

La sanació i la salut

Sanar es recuperar la salut, que és l’estat natural de tot ésser viu en que l’organisme és capaç de autoregular-se i d’exercir les seves funcions amb normalitat, i on la energia vital flueix lliurement dins i també vers l’exterior, cap el mon. Estem parlant d’augmentar la harmonia a nivell físic, emocional i mental, per avançar en el camí de la consciència i la plenitud.

La energia vital o bioenergia

Tot el que existeix és energia vibrant a diferents freqüències. A través dels sentits percebem només una petita part de lo existent, només allò que vibra dins de les nostres franges de percepció. Nosaltres som energia que es pot percebre com a forma sòlida, liquida i gasosa, com a sons, com a pensaments i com a emocions.

La armadura

Cada cop que no satisfem de forma immediata els nostres impulsos, necessitats i desitjos, la energia vital (bioenergia) mobilitzada queda retinguda en el cos en forma de tensió muscular. Amb la repetició, les tensions es fan cròniques i bloquegen, cada cop més, el flux de la energia a l’organisme, impedint l’eficaç funcionament dels seus orgues i funcions.

La sanació bioenergètica

Sabem de la importància de alliberar la ment de condicionaments, però també sabem que el mapa de ferides que ens limita està gravat en el nostre cos, perpetuant patrons de conducta insans que limiten la nostre vida. Desfer aquestes memòries corporals es de “vital” importància per a la nostre salut.

Podem restablir el flux de la energia a l’organisme amb la respiració conscient, la visualització i el reequilibri energètic dels xacres amb lo qual saludem i activem les cèl·lules i els orgues del cos, restablint la bona connexió entre ells.

Amb aquesta experiència de presencia i  de consciència corporal, es posa en moviment un procés de dissolució espontània de l’acuirassament muscular, que resulta en més energia disponible para la persona. A mesura que la ment va deixant d’estar condicionada por un cos tensionat, s’amplien la visió i el mapa mental, i amb això milloren les relacions amb un mateix i amb els altres.

Informació tècnica addicional

Tota emoció involucra un impuls cap a la acció, i les emocions reprimides queden fisiològicament arrelades en espasmes musculars crònics, que s’agrupen en anelles de tensió que envolten el cos i que afecten als orgues interns. Alguns sentiments i records romanen adormits, tot i que intactes, sota la forma de impulsos de la acció congelats en els muscles. La totalitat d’aquests espasmes musculars crònics constitueix una cuirassa muscular que ens defensa contra els estímuls de l’exterior, però també contra els estímuls de l’interior, condicionant la nostra visió de nosaltres mateixos i del mon, i la nostra relació amb tot.

“En aquest món traïdor,  res és veritat ni mentida; tot és segons el color, del cristall amb què es mira” Ramón de Campoamor

© 2022 · Harmonia Global · Tots els drets reservats · Política de cookies · Política de privacitat