Loading...

Reequilibració energètica

sanant el cos i la ment

La reequilibració energètica

És la acció i l’efecte de facilitar la lliure circulació de la energia a l’organimse, per tornar a l’estat natural de tot ésser en el qual l’organisme és capaç de autoregular-se i d’exercir les seves funcions amb normalitat, i on la energia vital flueix lliurement a dins i en vers l’exterior.

La armadura

Cada cop que no satisfem de forma immediata els nostres impulsos, desitjos i necessitats, la energia vital mobilitzada queda retinguda en el cos en forma de tensió muscular. Amb la repetició, les tensions es fan cròniques i bloquegen, cada cop més, els flux de la energia de l’organisme, impedint l’eficaç funcionament dels seus orgues i funcions.

El treball

Es convida a persona a prendre consciencia del seu cos i de la seva respiració, alhora que amb mobilitzacions específiques es facilita que les tensions més externes s’afluixin, les resistències s’estovin i el natural flux de la energia vital es vagi restablint a l’organisme. Després, amb suaus pressions a determinats punts del cos, es facilita que els diferents nivells i parts s’harmonitzin, sempre convidant a prendre consciència dels nous estats. Es completa aquest treball energètic amb un espai de respiració conscient per assolir un estat de pau i benestar que comporta porta una nova i sana perspectiva sobre la Vida.

L’objectiu

Facilitar el lliure fluir de la energia a l’organisme, ajudant-lo a recuperar el seu estat natural de salut. És l’harmonització de la persona a nivell físic, emocional, mental i espiritual.

“En aquest món traïdor,  res és veritat ni mentida; tot és segons el color, del cristall amb què es mira” Ramón de Campoamor

© 2019 · Harmonia Global · Tots els drets reservats · Política de cookies · Política de privacitat