Loading...

Qui s贸c

un 茅sser hum脿 que camina

De petit, com molts altres infants, m鈥檈mocionava la olor de la flor, el tacte de la pluja, el cant de l鈥檕cell… i m’entristia veure la flor trencada, l鈥檕cell ferit i la persona malalta. Somniava un mon de felicitat i d鈥檋armonia, i alhora m鈥檌nquietava el neguit i el patiment dels grans.

Impulsat pel meu somni observava, escoltava, preguntava, llegia i explorava. Durant anys vaig rec贸rrer, i descartar, tots els camins al meu abast cercant la resposta, fins que vaig entendre que tots els bons camins em portaven al meu interior.

Aix铆 vaig comprendre que el meu 煤nic anhel era retornar a la innoc猫ncia i a la harmonia, i que era possible fer-ho, i que l鈥櫭簄ic cam铆 per arribar-hi era a trav茅s de mi mateix doncs ning煤 altre podia fer-ho per mi.

I aquest profund desig de pau em va portar a parar-me, a transformar-me i a la celebraci贸. I aix貌 茅s el que comparteixo en aquesta web.

Sebasti脿 Riera
Sebasti脿 Riera i Morl脿

Diplomat en Magisteri i m脿ster en Intervenci贸 Pedag貌gica Sist猫mica amb Coaching Sist猫mic per la Universitat de Barcelona (UB). Professor col路laborador de la UB, fins el 2014. Analista Programador Inform脿tic. Terapeuta gest脿ltic, membre supervisor d’orientaci贸 gest脿ltica de la AETG.

Fundador de Meta Escola d鈥橝utoconeixement l鈥檃ny 1998 i el seu director fins el 2010.

Format en Ter脿pia Integrativa & Respiraci贸 Conscient, PNL, Gestalt, Constel路lacions Familiars, Eneagrama, Filosofia y Medicina Oriental, Shiatsu, Seitai, Curaci贸 Espiritual, M煤sica i Teatre.

Havent aprofondit en la meditaci贸 i el 聽Tai Chi Chuan amb Tew Bunnag, i en el xamanisme amb Daan van Kampenhout, actualment exploro聽 i divulgo en el camp de la Consci猫ncia i la Sanaci贸, facilitant espais de meditaci贸 i rituals xam脿nics.

“Quan tot el que t’envolta sembla fosc, mira-ho b茅, doncs tu pots ser la llum” Rumi

© 2021 路 Harmonia Global 路 Tots els drets reservats 路 Pol铆tica de cookiesPol铆tica de privacitat