Loading...

Qui sóc

Sebastià Riera i Morlà

De petit, com molts altres infants, m’emocionava la olor de la flor, el tacte de la pluja, el cant de l’ocell… i m’entristia veure la flor trencada, l’ocell ferit i la persona malalta. Somniava un mon de felicitat i d’harmonia, i alhora m’inquietava el neguit i el patiment dels grans.

Impulsat pel meu somni observava, escoltava, preguntava, llegia i explorava. Durant anys vaig recórrer, i descartar, tots els camins al meu abast cercant la resposta, fins que vaig entendre que tots els bons camins em portaven al meu interior.

Així vaig comprendre que el meu únic anhel era retornar a la innocència i a la harmonia, i que era possible fer-ho, i que l’únic camí per arribar-hi era a través de mi mateix doncs ningú altre podia fer-ho per mi.

I aquest profund desig de pau em va portar a parar-me, a transformar-me i a la celebració. I això és el que comparteixo en aquesta web.

Sebastià Riera
Sebastià Riera i Morlà

Diplomat en Magisteri i màster en Intervenció Pedagògica Sistèmica amb Coaching Sistèmic per la Universitat de Barcelona (UB). Professor col·laborador de la UB, fins el 2014. Analista Programador Informàtic. Terapeuta gestàltic, membre supervisor d’orientació gestàltica de la AETG.

Fundador de Meta Escola d’Autoconeixement l’any 1998 i el seu director fins el 2010.

Format en Teràpia Integrativa & Respiració Conscient, PNL, Gestalt, Constel·lacions Familiars, Eneagrama, Filosofia y Medicina Oriental, Shiatsu, Seitai, Curació Espiritual, Música i Teatre.

Havent aprofondit en la meditació i el  Tai Chi Chuan amb Tew Bunnag, i en el xamanisme amb Daan van Kampenhout, actualment exploro  i divulgo en el camp de la Consciència i la Sanació, facilitant espais de meditació i rituals xamànics.

“Tot el que penso, dic i faig te poc a veure amb mi. No vaig triar el meu el cos, i no puc triar els pensaments,  les emocions i els anhels que em mouen”

© 2020 · Harmonia Global · Tots els drets reservats · Política de cookies · Política de privacitat