Loading...

La ment

l’espai de la fantasia

Veig dins del meu cap, a la pantalla màgica de la ment, aquestes lletres que estic llegint. Convençut de que son fora, m’oblido de que fora no hi ha lletres ni pantalles, si no formes energètiques que es deixen capturar pels meus sentits i que després, amb la ajuda de la memòria, etiqueto i dono significat dins del meu món.

I amb cada moviment d’aquest fantàstic joc de la ment, es produeix un efecte en el cos… sensació, emoció, impuls i anhel son captats i realimenten el circuit. És tot l’organisme responent al que la vida li presenta, per tal de seguir ell mateix (i el petit jo) existint. I segons sigui això raono i imagino, parlo i gesticulo, m’emociono i actuo… o no.

Segons és la qualitat i la quantitat de les “meves” respostes als estímuls interns i externs que “m’arriben”, així és la meva vida.  I axí, a cada instant, es redibuixa el meu mapa de la realitat començat a la infantesa. Afegeixo, esborro i canvio colors i formes, i transformant la meva percepció del mon i les respostes que dono a la vida, tant cap a dins com cap a fora.

“En aquest món traïdor,  res és veritat ni mentida; tot és segons el color, del cristall amb què es mira” Ramón de Campoamor

Para continuar responde a la pregunta y elige un camino: ¿La armonia global es un sueño? SI-NO

© 2020 · Harmonia Global · Tots els drets reservats · Política de cookies · Política de privacitat