Loading...

Reequilibració energètica

sanant el cos i la ment

La reequilibració energètica

Així com certs pensaments provoquen tensions en el cos, les tensions en el cos també condicionen la nostra manera de pensar. Cada cop que no satisfem de forma immediata els nostres impulsos, desitjos i necessitats, la energia vital mobilitzada queda retinguda en el cos en forma de tensió muscular. Amb la repetició, les tensions es fan cròniques i boqueixen, cada cop més, els flux de la energia de l’organisme, impedint l’eficaç funcionament dels seus orgues i funcions.

Els objectius

Facilitar el lliure fluir de la energia en el cos, ajudant-lo a recuperar el seu estat natural en el que pot exercir les seves funcions amb normalitat amb capacitat per autoregular-se. L’harmonització de la persona a nivell físic, emocional i mental.

La sessió individual

Començo convidant a la persona a prendre consciencia del seu cos i de la seva respiració, alhora que amb mobilitzacions específiques facilito que les tensions més externes s’afluixin, les resistències s’estovin i el natural flux de la energia vital es vagi restablint a l’organisme. Després, amb suaus pressions a determinats punts del cos, facilito que els diferents nivells i parts de la persona s’harmonitzin, sempre convidant a la persona a prendre consciència dels nous estats. Completo el treball amb un espai de respiració conscient per assolir un estat de pau i benestar amb una nova perspectiva de la Vida.

El resultat

Amb aquesta experiència de presencia i de consciència corporal, es posa en moviment un procés de dissolució espontània de l’acuirassament muscular, que resulta en més energia disponible per al ésser humà. A mesura que la ment va deixant d’estar condicionada por un cos tensionat, s’amplien la visió i el mapa mental, i amb això milloren les relacions amb un mateix i amb els altres.

Properes activitats

Novembre

17
Trobada de Cant de Mantres de la Índia i reflexions sobre la no-dualitat -Advaita-

Dirigida per Jordi Dinakar, amb la colaboració de Sebastià Riera
Diumenge, 17 de Novembre de 2019, de 18h a 20:30h., a Meta Escola, Barcelona

+ informació
Veure totes les activitats

© 2019 · Harmonia Global · Tots els drets reservats · Política de cookies · Política de privacitat