Loading...

Acompanyament individual

sanant el cos i la ment

Acompanyament individual

És un espai de seguretat i respecte, on s’acompanya a la persona a clarificar el seu mapa mental, a reequilibrar la seva energia i a assolir un estat de calma i benestar amb una nova perspectiva sobre la pròpia vida.

El mapa mental i les emocions

És convida a la persona a prendre consciència de la seva situació vital i d’allò que necessita canviar. A expressar les emocions i els aspectes conflictius o no integrats de la seva vida, amb l’objectiu de “veure” quines actituds o condicionaments mentals estan interferint en el seu benestar físic, emocional, mental i espiritual.

La reequilibració energètica

És el procés de restablir la lliure circulació de la energia a l’organisme, facilitant l’harmonització dels diferents nivells i parts de la persona. Aquest treball energètic s’ajuda de la respiració conscient per assolir un estat de pau i benestar que faciliti una nova i sana perspectiva sobre la Vida.

La consciència

El treball conclou amb un espai d’integració del treball fet. S’acompanya a la persona al moment present, a connectar amb el seu cos, a sentir i expressar les seves emocions, a reconèixer quina és la seva situació vital i a trobar el camí per a transformar-la.

Algunes frases de Carl Rogers:

  • “La curiosa paradoxa és que quan m’accepto tal com sóc, llavors puc canviar”.
  • “Em sento més feliç simplement per ser jo mateix i deixar que els altres siguin ells mateixos”.
  • “No podem canviar, no podem allunyar-nos del que som fins que acceptem el que som. Llavors el canvi sembla arribar sense adonar-nos”.

© 2019 · Harmonia Global · Tots els drets reservats · Política de cookies · Política de privacitat