Loading...

Harmonia Global

una bona manera de viure

La harmonia global és un somni. Un ideal meu, teu i de tots, doncs és l’anhel de pau i de benestar per a un mateix i per a tothom, que batega en lo més profund del cor de cada ésser humà, i que es fa present quan vivim en harmonia amb nosaltres mateixos, a les nostres relaciones i amb l’entorn.

La harmonia global és l’estat de presencia i de consciència que tots algun cop hem experimentat. És la certesa de que els altres no son distints de nosaltres. És la sensació d’unió i comunió amb tot, de ser la onada i també l’oceà.

Per tres camins poden fer l’harmonia més present a la nostra vida: el de la ment, coneixent i transformant els pensaments que ens limiten la visió; el del cos, alliberant-nos d’hàbits i tensions que ens estanquen; i el de la consciència, recordant que som quelcom més que la pel·lícula que veiem i que el cos que sentim… recordant que som allò que s’adona.

Aquest estat de presencia i benestar és una manera de viure que dona sentit a la nostre vida i al món. La harmonia global és un centre de gravetat permanent que es consolida en nosaltres a mesura que vivim amb aquest anhel i amb aquest propòsit. És un bon lloc des d’on afrontar els reptes de la vida amb tranquil·litat, claredat i bondat.

“El cos no és més que una simple projecció de la ment, i la ment no és més que un pobre reflex del cor radiant” Ramana Maharshi

© 2020 · Harmonia Global · Tots els drets reservats · Política de cookies · Política de privacitat