Loading...

Acompanyament en grup

gaudint de les relacions

Actualitza’m

ACOMPANYAMENT EN GRUP

Jo no em puc veure, però puc veure el meu reflex en els altres quan em fan de mirall amb les seves mirades. Això no sempre funciona quan estic a soles amb una persona, doncs es crea una complicitat inconscient de no fer-nos de mirall un a l’altre. Aquesta intima complicitat desapareix quan som més de dos i permet l’autoconeixement. En el grup tot és més complexa, miro i escolto a les persones que m’envolten, i veig i sento els efectes que els produeix la meva presencia.

Vaig néixer acompanyat i vaig pertànyer molts anys a grups que no havia escollit, però necessaris per sobreviure, créixer i desenvolupar-me. Eren la família, els veïns, els amiguets i els companys d’estudis. Després vaig afegir grups que jo creia escollir, relacionats amb la parella, la feina, les aficions i la vocació.

Per a mi el grup es un espai de relacions i d’intercanvi, on gaudir de la companyia, del contacte i de l’intercanvi de mirades i de paraules. Un bon motiu per sortir del meu espai de seguretat i jogar a expandir-me, permetent que la meva energia flueixi amb els altres. Aquí experimento que no estic separat i comprovo, un cop més, que les ments i els somnis poden ser molt diferents, però que la essència és la mateixa en tots nosaltres.

Em pregunto:

  • A quants grups pertanyo?  Per què?  Per a què?
  • Què rebo i que dono en cada grup en que participo?

“L’ésser humà és un animal social”

© 2021 · Harmonia Global · Tots els drets reservats · Política de cookies · Política de privacitat