Loading...

Acompanyament en grup

sanant les relacions

* * ** * * * * * * * * * * *

Vivim en contínua relació amb altres persones i amb l’entorn. Pertanyem a molts sistemes: familiars, de feina, amistats, estudis, barri, socials, etc.

La meditació, la quietud, el silenci, la calma, la respiració i el moviment conscients fan d’aquestes trobades una oportunitat per a cultivar les qualitats del cor: la apertura cap els altres, l’escolta, la paciència, la acceptació de les diferencies… és la pràctica del pensaments i emocions positives.

És en aquests espais específics on poden aflorar, des del més profund, determinats pensament, emocions i sensacions que no estan presents, o no veiem, a la vida “normal”. I això és una gran oportunitat de veure i adonar-nos de aquests elements que influeixen des de l’ombra en la nostra vida, i que sovint entorpeixen el lliure fluir de la nostra energia i dels nostres impulsos.

Properes activitats

Setembre

24
Conferencia – taller gratuito: Constelaciones y Astrología

Dirigido por Sebastià Riera & Ros Farrés
Martes 24 de Septiembre de 2019, de 17h a 21h, en Meta Escola, Barcelona

+ informació

Octubre

6
Trobada de Cant de Mantras de la Índia i reflexions sobre la no-dualitat (Advaita)

Dirigido por Jordi Dinakar, con la colaboración de Sebastià Riera
Domingo, 6 de Octubre de 2019, de 18h a 20:30h., en Meta Escola, Barcelona

+ informació
Veure totes les activitats

“El principio de la meditación es el propio conocimiento, y este significa darse cuenta de todo movimiento del pensar y del sentir, conocer todas las capas de mi conciencia, no solo las superficiales sino las ocultas, las actividades profundamente encubiertas”. J.Krishnamurti

© 2019 · Harmonia Global · Tots els drets reservats · Política de cookies · Política de privacitat