Loading...

Acompanyament a distancia

consultes per email

Més enllà quan estic acompanyat per la presencia física d’una persona o d’un  grup, sempre estic acompanyat per quelcom més gran, per allò on pertanyo i on tots estem immersos. Aquesta “presencia” no visible la puc sentir i escoltar sempre que la xerrameca de la ment s’atura.

Aquesta presencia, aquest acompanyament permanent el “noto” més quan estic gaudint de la companyia d’una persona que m’inspira prou confiança per a poder-me expressar tal com soc. I encara el percebo amb més força quan tinc el privilegi d’estar en un grup que m’acull i que em permet ser jo mateix, un grup on em sento ben acompanyat física i emocionalment.

A vegades sorgeixen preguntes i la necessitat de rebre un feedback, una resposta, d’escoltar unes paraules que em facin de eco, de mirall per veure’m tal com soc.

I llavors prenen forma, dins meu, certeses inspirades per persones que he conegut en persona, o només per allò que han dit o fet, o per l’empremta que han deixat en altres. I sento una ressonància amb aquestes persones, una afinitat que em parla d’un camí compartit entre elles i jo. Una mena de família més enllà de la sang, del país, de la societat i la cultura.

I em sento acompanyat, molt acompanyat. Em sento orgullós de ser peça de la nostre historia. I apareix un sentit que explica el plaer i el patiment que ens envolta.

“Conec un lloc en tu on resideix l’univers sencer. Conec un lloc en tu de pau, amor i veritat. Conec un lloc en tu en el que, si tu estàs en aquest lloc dins teu i jo estic en aquest lloc dins meu, només existeix un de nosaltres. Namasté”.

© 2020 · Harmonia Global · Tots els drets reservats · Política de cookies · Política de privacitat