Loading...

Acompanyament a distancia

consultes per email

No sempre podem gaudir de la companyia d’una persona que ens inspiri prou confiança per a poder-nos expressar tal com som, sentint-nos ben acompanyats física i emocionalment. I no sempre podem estar en un grup que ens aculli i que ens permeti ser nosaltres mateixos. A vegades estem sols , i en aquesta soledat, en aquest estat íntim amb nosaltres mateixos, ens sorgeixen preguntes i la necessitat de rebre un feedback, una resposta, d’escoltar unes paraules que ens facin de eco, de mirall per veure’ns tal com som. I és per això que existeix aquest espai de “acompanyament a distancia” on podem, a través del correu electrònic, formular preguntes i rebre  respostes que ens ajudin a clarificar els nostres dubtes i a sentir que no estem sols.

Si tens alguna pregunta en relació als continguts d’aquesta web, pots enviar un email a través del formulari de contacte i rebràs una resposta.

“Conec un lloc en tu on resideix l’univers sencer. Conec un lloc en tu de pau, amor i veritat. Conec un lloc en tu en el que, si tu estàs en aquest lloc dins teu i jo estic en aquest lloc dins meu, només existeix un de nosaltres”. Namasté.

© 2020 · Harmonia Global · Tots els drets reservats · Política de cookies · Política de privacitat