Loading...

Celebrar

és despertar a una nova vida

res a guanyar, res a perdre

Així com pel matí al despertar-nos ens alegrem d’estar vius, també ens alegrem quan despertem del somni de la vida il·lusòria. Quan la mirada està neta de condicionaments i la energia flueix amb el seu poder dins de nosaltres, l’agraïment i la celebració son inevitables.

I encara és mes gran la nostre alegria al descobrir que no tenim, ni mai no hem tingut, el control del què pensem, fem i sentim. Doncs el fet d’haver-ho descobert indica que hem aconseguit tocar la “Consciencia de Sí”, el adonar-se’n de “tot”.

La il·lusió del jo separat s’ha dissipat i el petit jo s’ha fos amb el Gran Jo còsmic, el que sempre ens ha guiat. Ja no hi ha res que cercar, res que aprendre, res que deixar anar. Ara comprenem que mai no podem fer que quelcom arribi, doncs tot arriba en el moment adequat, quan les condicions ho permeten i quan nosaltres estem oberts i receptius.

Ara sabem que la Vida ens parla, i que per escoltar-la només necessitem sensibilitat i intuïció (no pensar), i així la vida es converteix en una aventura i un viatge de tornada a lo conegut, a la essència. Celebrem el haver assaborit la harmonia global y la esperança de mantenir-nos en ella. Viure en la tranquil·litat i en la disponibilitat a la Vida… aquest és ara el nostre únic desig.

Properes activitats

No hi ha activitats programades

“El principio de la meditación es el propio conocimiento, y este significa darse cuenta de todo movimiento del pensar y del sentir, conocer todas las capas de mi conciencia, no solo las superficiales sino las ocultas, las actividades profundamente encubiertas”. J.Krishnamurti

© 2019 · Harmonia Global · Tots els drets reservats · Política de cookies · Política de privacitat